The Passion in Concert

Aanmelden koor

The Passion in Concert wordt extra bijzonder omdat iedereen met zangervaring mee kan zingen in het 300 man grote The Passion in Concert koor! Het belooft een onvergetelijke muzikale ervaring te worden; samen met duizenden bezoekers, een poporkest en bekende topartiesten kun jij dit concert mede vormgeven! Het koorproject staat onder bezielende leiding van Eric van Tijn en koordirigent Maarten Wassink van The Choir Company. Lees voor aanmelding de informatie op deze pagina goed door.

Aanmelden koor Zaterdagavond 20 april

Hoe werkt het koorproject

 • Meezingen in het The Passion in Concert projectkoor is voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft geen fantastische solist te zijn maar enige zangervaring helpt. Na registratie en betalen vragen wij om een auditie mp3 of video in te sturen. Je aanmelding is definitief wanneer de auditie is goedgekeurd. Mocht je auditie toch niet voldoende blijken te zijn, krijg je het inschrijfgeld teruggestort op je rekening. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen.
 • De muziekstukken zijn zo gemaakt dat amateurzangers en koorleden deze goed kunnen instuderen. Deelnemers kunnen kunnen vantevoren de oefenmaterialen via internet downloaden. Zo kan iedereen zich goed voorbereiden op gezamenlijke repetities.
 • De verplichte repetities vinden plaats op zaterdag 23 maart en zaterdag 13 april in het midden van Nederland (omgeving Utrecht/Amersfoort).  Tijdens deze repetitie(s) komen alle zangers samen en leren jullie de stukken kennen onder leiding van professionele koordirigenten. De laatste repetitie is de generale repetitie in Rotterdam Ahoy op de dag van het concert.
 • Deelnemers aan koorproject krijgen een persoonlijke code voor 15% korting op reguliere toegangskaarten. Je kunt met deze code maximaal 6 tickets met korting reserveren voor familie en vrienden. Dit is mogelijk tot 16 maart.
 • Deelname als koorlid kost €77,95 inclusief reserveringskosten. Je krijgt hiervoor deelname aan het project, oefenmaterialen (waaronder bladmuziek en audiobestanden om de partijen mee te oefenen), twee repetitiedagen, een luxe programmaboekje, een digitale cd van het concert.
 • Het gaat een fantastische muzikale ervaring worden die je niet snel zult vergeten!

Opgeven met anderen?

Om organisatorische redenen moet iedereen zich individueel aanmelden. Wil je deelnemen samen met vrienden of bijvoorbeeld leden van je pop- of gospelkoor, zorg dan dat iedereen zich direct opgeeft. 

Belangrijke zaken

 • Enkele werkdagen na aanmelding en betaling ontvang je een e-mail met praktische informatie, de kortingscode voor familie/vrienden én een beschrijving hoe je je auditie in kunt sturen.
 • Voor de auditie vragen we met een telefoon een mp3 of video te maken. Pas wanneer je auditie is ingeleverd en goedgekeurd is je deelname definitief! Mocht je auditie toch niet voldoende blijken te zijn, krijg je het inschrijfgeld teruggestort op je rekening.
 • Deelnamekosten worden bij vroegtijdig afhaken, of niet tijdig insturen van de auditie niet gerestitueerd. Het deelnamebedrag wordt alleen teruggestort op het moment dat de auditie onvoldoende is.
 • Bladmuziek en oefentracks (mp3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden (ook niet aan vrienden of mogelijke andere deelnemers).
 • Van alle nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij (sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.
 • Het is verplicht om de volledige oefendagen (23 maart, 13 april) en de concertdag (20 april) aanwezig te zijn. De repetitiedag duurt van 10.00 uur – 16.30 uur. Zorg ervoor dat je op de dag het concert vanaf 12.00 uur beschikbaar bent (exacte tijden volgen).
 • Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een eventuele maaltijden zijn voor eigen rekening.
 • Het The Passion in Concert koor gaat in het wit gekleed. Zorg dat je op tijd je garderobe bij elkaar zoekt.
 • Deelnemers gaan akkoord met een eventuele beeld- en geluidsopnamen van het project. Deze kunnen worden opgenomen tijdens de repetities en het concert.
 • We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.

Aanmelden koor Zaterdagavond 20 april